دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارسال جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی به فرانسه تایید شد

«فرانسوا فیلیپ شامپانی» وزیر امورخارجه کانادا در پیامی توئیتری تائید کرد که جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی وارد پاریس شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، توئیت روز یکشنبه شامپانی درباره ورود جعبه سیاه هواپیمای سرنگون شده در ژانویه (دی) گذشته به پاریس، به ماهها اختلافات در این زمینه پایان داد.
 
 
این رسانه به نقل از وزیر امور خارجه فرانسه افزود: انتظار می رود جعبه های سیاه روز دوشنبه (امروز) برای بررسی به آژانس تصادفات هوایی فرانسه(BEA) منتقل شوند.
 
 
محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه پیشتر گفت که خوانش جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی از ۳۰ تیرماه با هدایت و نظارت تیم ایرانی در فرانسه ‌آغاز می‌شود.
 
 
وی خاطرنشان کرد: تیم کارشناسان و متخصصان جمهوری اسلامی ایران‌ رهبری تحقیقات را بر عهده خواهد داشت و خوانش اطلاعات با هدایت و نظارت تیم ایرانی انجام خواهد شد، البته کشورهای دیگر که به نحوی مرتبط با این واقعه تاسف بار هستند می‌توانند نماینده ای بعنوان ناظر به فرانسه اعزام کنند.
 
 
رویترز افزود: کانادا، فرانسه و اوکراین خواستار دسترسی به این اطلاعات شده بودند.
 
 
آژانس بازرسی امنیت پروازی فرانسه نیز خبر داده که کار فنی روی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی از ۳۰ تیر آغاز می‌شود.
 
 
یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی بین‌المللی اوکراین با شماره پرواز ۷۵۲ با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز، ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه صبح چهارشنبه ۱۸ دی سال ۹۸ از فرودگاه امام (ره) به مقصد کی‌یف پرواز کرد که ۶ دقیقه بعد به دلیل شلیک غیر عمد پدافند هوایی در حوالی صباشهر از توابع استان تهران سقوط کرد و سرنشینان آن جان باختند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
آخرین اخبار